Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Istine i Laži – Evo ko će zameniti Borku Tomović u roli Vanje!
Jedna od najpopularnijih domaćih serija “Istine i laži” posle uspešne prve sezone nastavlja televizijski život, a nove sezone pojaviće se sredinom septembra.
16. avgust 2018.

Istine i Laži – Evo ko će zameniti Borku Tomović u roli Vanje!

 Jedna od najpopularnijih domaćih serija “Istine i laži” posle uspešne prve sezone nastavlja televizijski život, a nove sezone pojaviće se sredinom septembra na Prvoj televiziji. Snimanje druge sezone upravo je počelo, i trajaće čak do aprila sledeće godine.

Jedna od glavnih glumica Jana Milić najavljuje mnogo iznenađenja u nastavku serijala.

“Kao i uvek, scenario je nepredvidiv i gledaoci neće moći ni da naslute šta ih sve čeka u novoj sezoni”, rekla je glumica za Jutarnji program TV Prva. Ono što je izvesno je da će se u drugoj sezoni pojaviti mnogo novih glumaca, a neki od njih su Aleksandar Srećković Kubura i Sofija Juričan.

“Sofija će u novom serijalu zameniti u ulozi Vanje Borku Tomović, koja je iz najlepših razloga morala da prekine snimanje”, otkrila je Jana, potvrdivši priču da je njena koleginica Borka trudna. Janin partner iz serije, Zoran Pajić, ne želi da otkriva ništa od zapleta novog serijala Istine i laži, sem da će u njemu njih dvoje imati mnogo manje zajedničkih scena.

“Prvi serijal snimali smo punih devet meseci, svi smo se jako zbližili, tako da smo nastavili da se družimmo i ovog leta, a nadam se da će tako biti i sa novim kolegama, kojima poručujem samo da budu potpuno opušteni,” kaže Pajić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala