Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Morgan spreman da povede Fear The Walking Dead u Aleksandriju!
Hoće li producenti uspeti da pohvataju sve konce i da ih na kraju upletu u jednu nit, i kako će u tome uspeti, za nas predstavlja veliku zanimaciju
14. avgust 2018.

Morgan spreman da povede Fear The Walking Dead u Aleksandriju!

Posle Medisonine smrti ekipa je podeljena, a Morgan (Leni Džejms), predlaže svom novom prijatelju Johnu Doriu da se zapute u Virdžiniju. A svi znamo šta je tamo – Aleksandrija.

Morganova želja da se vrati u (nazovimo ga) rodni grad biće, očigledno, prisutna tokom nastavka sezone, a to se može zaključiti i na osnovu toga što on istu ideju predlaže i Ališi. Ipak, sa olujom koji stiže preko opustelih pašnjaka, čini se da će ova Morganova ideja biti nešto teža za sprovođenje. Čini se da bi ta avantura mogla da se prolongira i na petu sezonu, za koju je Fear nedavno dobio odobrenje. Kako nas deveti nastavak originalnog serijala Okružen mrtvima očekuje već ove jeseni, sigurno je da će putovanje junaka Strah okružen mrtvima potrajati, baš kao i konačno spajanje dve serije.

U toj zamisli Fear i The Walking Dead naićiće na još nekoliko problema. Jedan od njih je i veliki vremenski skok koji će starija serija načiniti u devetoj sezoni, a koji će dve priče još više udaljiti. Hoće li producenti uspeti da pohvataju sve konce i da ih na kraju upletu u jednu nit, i kako će u tome uspeti, za nas predstavlja veliku zanimaciju. Naročito zbog činjenice da je izvršni producent Okružen mrtvima, Scot Gimple, zvanično poručio da vremenska razlika između dve serije ne mora da znači i kraj za sve buduće crossover u narednim epizodama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala