Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Film “Četiri venčanja i sahrana” dobija nastavak!
Hju Grant, Endi Mekdauel i Ana Čenselor, kao i još neki saradnici na filmu "Četiri venčanja i sahrana", sastali su se kako bi razgovarali o snimanju nastavka filma
8. avgust 2018.

Film “Četiri venčanja i sahrana” dobija nastavak!

 Hju Grant, Endi Mekdauel i Ana Čenselor, kao i još neki saradnici na filmu Četiri venčanja i sahrana, sastali su se kako bi porazgovarali o snimanju nastavka ostvarenja koji im je doneo veliku slavu.

 
“Našli smo se su kući Ričarda Kurtisa i Endi je bila tamo. Neverovatno da je već prošlo 24 godine! Na sastanak nije došla cela filmska ekipa, bilo je nas desetak. Nismo u kontaktu inače, jedino se čujem sa Endi Mekdauel. Hjua nisam videla baš dugo, pa je naš susret bio baš dirljiv. Ričard je održao pozdravni govor, bio je fantastičan”, rekla je Ana za britanske medije.
 
Ona je otkrila da su razgovarali o tome da snime film, ali da još ništa nije potvrđeno i definitivno.
 
“To je bio jedan od mojih prvih filmova i bilo je predivno, ali ove nove generacije nisu upoznate sa tim filmom. Devedesete su bile godine kada su romantične komedije lepo prolazile u britanskim bioskopima. Vreme je sada drugačije”, smatra glumica.
 
Radnja kultne romantične komedije
 
Čarls kojeg igra Hju Grant je neženja, ali često odlazi na venčanja svojih bivših i sadašnjih prijatelja. Venčanja ga ne brinu previše, ali vremenom će početi da se pita, da li će se on ikada oženiti i naći ženu svog života. Tako na jednom venčanju upoznaje Keri za koju vremenom počinje da misli da je najpametnija, najlepša i najneobičnija žena koju je sreo. On se trudi da joj se ne udvara i da se ne zaljubi, ali to sve pada u vodu nakon prve zajedničke provedene noći. Ipak, Keri njihovu romansu shvata kao “vezu na jednu noć”, jer se uskoro udaje. Posle silnih peripetija, Keri shvata da je Hju čovek njenog životai njih dvoje staju pred oltar!
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala