Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Posle serije stiže nam i film – SUPERGIRL!
Warner Bros i DC Comics rešili su da još jednoj superherojini DC Univerzuma podare novo filmsko ruho.
7. avgust 2018.

Posle serije stiže nam i film – SUPERGIRL!

Warner Bros i DC Comics rešili su da još jednoj superherojini DC Univerzuma podare novo filmsko ruho. Ovog puta reč je o junakinji Supergirl. Pisanje scenarija već je prepušteno Orenu Uzielu, a potraga za producentom i dalje traje. Inače, Supergirl smo prethodnih godina (i dalje traje) imali prilike da vidimo u seriji iza koje je stala produkcija CW, a junakinju je pred kamerama dočarala Melissa Benoist.

 
Hoće li se ona naći i u filmskoj verziji priče o superherojini koja se prvi put pojavila u stripu Ottoa Bindera i Ala Plastina još nije poznato. Originalna radnja prati život Kare Zor-El koja je rođena i odrasla u Argo Sitiju, deliću Kriptona koji je preživeo uništenje. Kada se grad našao pred uništenjem roditelji su je poslali na Zemlju da se o njoj stara njen rođak Supermen. Tu ona postaje Linda Lee, i polako otkriva svoje moći.
 
Pretpostavlja se da će film svetlo dana ugledati krajem sledeće, odnosno početkom 2020. godine. Poslednja ekranizacija zabeležena je 1984. kada je Supergirl glumila Helen Slater.
 
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala