Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Da li će Batgirl uloga pripasti Kristen Stewart?
Warner Bros planira film Batgirl i šuška se da će tražiti način da unajme Kristen Stewart - ili nekog poput nje - za ulogu Barbare Gordon.
29. jul 2018.

Da li će Batgirl uloga pripasti Kristen Stewart?

Warner Bros planira film Batgirl i šuška se da će tražiti način da unajme Kristen Stewart - ili nekog poput nje - za ulogu Barbare Gordon. Studio je u poslednjih nekoliko godina izgradio filmski univerzum sa likovima iz DC stripova. Pokrenut u Man of Steel, tada je zaista započeo u Batman V Supermanu: Dawn of Justice, franšiza je predstavila neke od najvećih ikoničkih heroja i negativaca u DC. Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Harley Quinn i drugi koji su puno predstavljani u filmovima. Ipak, Warner Bros. ima još mnogo više filmova u razvoju.

Jedan takav film se vrti oko Barbare Gordon iliti. Batgirl, koju je inicijalno razvio Joss Whedon. Zatim, Whedon je ranije ove godine odstupio od Batgirl, i mislio je da će solo film o Barbari Gordon biti odložen. Međutim, Warner Bros. idalje napreduje sa filmom Batgirl, angažujući pisca Christina Hodson, koji je napisao Paramount-ov predstojeći Transformers spinoff Bumblebee i DC film Birds of Prey. Sada, nova glasina nudi uvid u to ko Warner Bros.-u možda izgleda kao glumački superheroj u Batgirl-u.

DanielRPK, korisnik Twittera koji je javio brojne glasine vezane za DC (iako se nisu ispostavile da su sve tačne), tweet-ovao je tokom vikenda da Warner Bros. traži glumicu "Kristen Stewart prototipa" za Batgirl. Njegov tweet dalje podrazumeva da studio možda traži i samu glumicu Stewart i, ako se to ne dogodi, tražiće glumicu u istom stilu. Treba napomenuti da ove glasine dolaze iz neosnovanog izvora i kao takav treba da se uzme sa velikim dozom rezerve.

Tweet dalje potvrđuje ono što je objavljeno prošle nedelje, da Batgirl neće biti u Birds of Prey fazonu, koja je razočarala ljubitelje oformljavanja ženske ekipe iz stripova. Međutim, ako Warner Bros počne da govori o tome koga žele da se bavi ulogom Barbare Gordon, to bi trebalo da ukazuje da se studio sprema za napredovanje. Nije jasno gde je Hodson u procesu pisanja scenarija, ali ako ona dodaje završne detalje za Batgirl, pronalazak režisera i zvezde su sledeći koraci Warner Bros-a.

Dok ove glasine ukazuju da Warner Bros. gleda u Stewart-ovu ili neku sličnu u tim okvirima, ostaje da se vidi da li će to zaista i biti koga će izabrati. Film Batgirl je još u ranim fazama razvoja. Kao što je ranije rečeno, nejasno je da li studio čak ima gotovo skriptu, tako da se planovi mogu promeniti. Tako rečeno, u najmanju ruku, da ove glasine otkrivaju da je Warner Bros. posvećen dovođenju Batgirl na veliki ekran. Sa toliko projekata u različitim fazama razvoja, teško se može reći sa čime studio zaista planira da napreduje u narednim godinama. Međutim, sa četiri filma koji su zvanično najavljena i sve više se bliže da budu zvanično potvrđeni, nadamo se da će Warner Bros uskoro otkriti više svojih predstojećih DC kandidata.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala