Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Star Wars 9: Zvezda “Felisiti”, nova svemirska akciona heroina!
Počelo je zagrevanje! Raspodela uloga za najočekivaniji film 2019. godine, devetu epizodu Ratova Zvezda je startovala!
14. jul 2018.

Star Wars 9: Zvezda “Felisiti”, nova svemirska akciona heroina!

 

Iz Holivuda pristižu prve vesti, među kojima se ime glumice Keri Russell pominje kao siguran izbor za snažnu akcionu figuru koja će razdrmati galaksiju. Ipak, još nije poznato na čijoj će strani biti njen lik.

 
Keri Russell trenutno nam je najpoznatija po roli u seriji Amerikanci, a za one malo starije tu je, naravno, i jedna od njenih prvih većih TV uloga, čuvene Felisiti iz istoimene serije emitovane pre deceniju i kusur na našim malim ekranima. Naravno, Russellova je bila i deo Nemoguće Misije 3, što joj svakako daje dobre šanse za uspešnu rolu akcione junakinje u Ratovima Zvezda.
 
Ipak, kako će tačno izgledati njen lik i koja će biti njena životna priča nećemo znati do intervjua za Vanity Fair koji će svetlost dana, uz naslovnicu sa Keri Russell, ugledati tek na proleće sledeće godine. A verovatno ni tada nećemo saznati više od nekoliko rečenica. Baš kao što je bio slučaj sa admiralom Holdo u poslednjem filmu. Ono što je znimljivo jeste da će uz Keri producenti sledećih Ratova Zvezda odabrati još dva glumca koji će nam dočarati nove likove, a kasting za te uloge znaćemo već do kraja meseca.
 
Ratovi Zvezda 9 u bioskope nam stižu 20. decembra 2019, a do sada poznatu glumačku postavu čine Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, i John Boyega.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala