Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jared Leto glumi vampira Morbiusa u novom Spider-man spinofu
Jared Leto glumac je koji je očigledno rešio da svoj IMDb profil pretvori u kolekciju sjajnih negativaca za sva vremena.
7. jul 2018.

Jared Leto glumi vampira Morbiusa u novom Spider-man spinofu

 Tom spisku, sada je rešio da doda još jednog novog antiheroja. Ovog puta reč je o Živom Vampiru Morbiusu kog će glumiti u još jednom od brojnih najavljenih spinofova o Spider-Manu.

 
Šta znamo o Morbiusu?
 
Film režira Daniel Espinosa, a dugo najavljivani spinof o Spajdermenu sa Morbiusom, koji će očigledno uskoro ugledati svetlost dana, svi su odavno otpisali. Stoga je Jared Leto u roli glavnog negativca još veće iznenađenje.
 
Doktor Michael Morbius je nastao 1963. godine u 101. izdanju Amazing Spider-Man, kao klasični vampir čija je priča nakon sticanja popularnosti ipak dobila nekakvu dubinu. Morbius je, zapravo, pokušavao da izleči svoje retko oboljenje krvi, da bi na kraju to eskaliralo u vrstu vampirizma koja mu je dala nadljudsku snagu, očnjake i neutoljivu žeđ za krvlju. Nekoliko puta je stao na žulj Spajdermenu, ali je dobio i sopstvena stripska izdanja u kojima se ponašao daleko pristojnije.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala