Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Biković: Pripremamo film o Nikoli Tesli
Miloš Biković osim o ruskom filmu priča i o svojim daljim planovima koji podrazumijevaju i snimanje filma o Nikoli Tesli.
16. mart 2018.

Biković: Pripremamo film o Nikoli Tesli

Povodom beogradske premijere ruskog filma "Led", srpski glumac Miloš Biković ovih dana u centru je medijske pažnje, a osim o ruskom filmu, on je pričao i o svojim daljim planovima koji podrazumijevaju i snimanje filma o Nikoli Tesli.

"Pripremamo film o Nikoli Tesli. Radićemo veliki film, sa jednom holivudskom i jednom ruskom produkcijom, tako da će to biti i moja produkcija, odnosno ruskosrpskoholivudska koprodukcija", rekao je Biković. Trenutno je ideja u fazi razrade, dodao je Biković i nastavio da je ono na šta se trenutno fokusira, s obzirom na to da Teslin život nudi toliko mnogo materijala, jeste izbor ugla gledanja.

Glumac navodi da scenario još ne postoji, ali da se zna ko će režirati film. U pitanju je Aleksandar Boguslovski, sa kojim su Biković i Antonio Banderas već sarađivali na filmu "Izvan granica", a koji je nedavno premijerno prikazan.

Biković je takođe dodao da bi volio da napiše scenario za film o Tesli.

"Voleo bih da napišem scenario za 'Teslu', i da bude dobar jer smatram da je to danas najveća boljka dobrog filma dobar scenario", rekao je Biković.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala