Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ruska romantična bajka „Led“ od 7. marta u bioskopima
Inspirisan istinitim događajima, Led je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.
28. februar 2018.

Ruska romantična bajka „Led“ od 7. marta u bioskopima

  Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda.

Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima.

Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

 

Svetsku premijeru film Led imao je u Moskvi na Dan zaljubljenih, 14. februara. Prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, najgledaniji film u bioskopskim dvoranama u Rusiji je bio film Led koji je imao dvostruko više gledalaca od američkog hit filma Pedeset nijansi – oslobođeni.

Karte za premijeru su već u prodaji na blagajnama navedenih bioskopa, a publiku će tom prilikom pozdraviti i Miloš Biković.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala