Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Altered Carbon
Netfliksova serija koja je sve popularnija.
13. februar 2018.

"Altered Carbon"

 

"Altered Carbon" je serija koja mnogo toga duguje kultnom "Istrebljivaču". Za početak, tu je smrknuti glavni lik u dugom baloneru koji tumara prljavim ulicama prepunim grafita i reklama, u potrazi za istinom koja mu je neprestano izvan dosega.

Radnja serije smještena je u budućnost u kojoj se ljudska svijest prebacuje iz jednog tijela u drugo kroz proces koji se naziva "sliving", omogućujući ljudima da vaskrsnu, ali u drugačijem izdanju. Takeši Kovač (Džoel Kineman) bivši jer supervojnik koji je poginuo nakon što se okrenuo protiv kolega iz posebne jedinice u službi Protektorata i pridružio se pokretu otpora. Dvesto godina kasnije, vraća se kako bi bogatom Leurensu Benkroftu pomogao da reši sopstveno ubistvo.

O drugoj sezoni još se uvijek ne raspravlja, ali glavni glumac Džo Kinaman tvrdi da se verovatno neće vratiti. Iako Netfliks u praksi često daje zeleno svetlo drugim sezonama, postoji mogućnost da to neće biti slučaj sa "Altered Carbon". Razlog nije samo visok budžet, već i relativno slab odjek u javnosti.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala