Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Festival smeha na Pickboxu
Uz ponudu genijalnih humorističkih serija na Pickboxu, bol u stomaku od smeha je zagarantovan.
2. februar 2018.

Festival smeha na Pickboxu

Potrebna vam je čašica smeha, nešto za podizanje raspoloženja tokom hladnih večeri…Uz ponudu genijalnih humorističkih serija na Pickboxu, bol u stomaku od smeha je zagarantovan.

Mrtvo puvalo (Deadbeat)


Ako verujete u zagrobni život ili neku drugu vrstu reinkarnacije, serija Mrtvo puvalo doneće vam potpuno drugačiju perspektivu i mnogo smeha vezanog za život posle smrti. Ako možda niste znali, a oduvek ste želeli – duhovi nemaju potrebu da vrše nuždu, odnosno da idu u toalet, ne mogu da konzumiraju opojna sredstva, a ako ste se ikada zatekli u situaciju gde je došlo do prekida struje ili problema sa elektronskim uređajima – budite sigurni da su duhovi umešali svoje prstiće u to. I još jedna važna informacija - duhovi mogu da se dodiruju, ali ne mogu da dodirnu žive osobe. Mrtvo puvalo je američka natprirodna tv serija o vidovnjaku Kevinu Pakalioglu (Tajler Lebin) koji rešava razne probleme s duhovima da bi u miru mogli da se presele u „večna lovišta“. U poslu mu pomaže najbolji prijatelj i diler droge Rufi (Brendon T. Džekson).

Mladi deda (Grandfathered)


Sećate se zgodnog ujaka Džesija, odnosno Džona Stamosa iz tv serije Puna kuća? Još uvek je zgodan i uspešan u osvajanju dama i vodi uzbudljiv život. Ali iznenada je postao deda kad je saznao da ima sina Džeralda iz ljubavne avanture koju je imao pre 25 godina, dok Džerald, naime, ima ćerku. Nova porodica menja i njegove životne navike…

Uhvati Šortija (Get shorty)


Kriminalistička komedija sa mračnom atmosferom zasnovana na romanu Elmora Lenarda, a potom i na filmu iz 1995. godine o plaćenom ubici Majlsu Dejliju (Kris O'Daud) koji se trudi da postane producent u Holivudu kako bi zadobio poverenje porodice i iza sebe ostavio kriminalnu prošlost. Rej Romano u seriji tumači Rika Morvedera koji sa Majlsom ulazi u partnerski biznis.

Kon men


Komedija “Kon men” sa glumcima Nejtanom Filionom i Alanom Tudikom nominovana je za dve nagrade Emi. Serija je na neki način verzija Tudikovih i Filionovih stvarnih iskustava koje su prikupili kao SF glumci obilazeći konvencije naučne fantastike.

Celu ponudu humorističkih serija gde su i legendarni radovi jugoslovenske produkcije poput Boljeg života i Vrućeg vetra, pogledajte na pickbox.tv

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala