Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najava serije Krypton
Syfy je objavio prvi trailer za svoju nadolazeću seriju Krypton, čija je radnja smeštena u vreme pre nego je Superman uopšte došao na svet.
12. januar 2018.

Najava serije "Krypton"

Syfy je objavio prvi trailer za svoju nadolazeću seriju Krypton, čija je radnja smeštena u vreme pre nego je Superman uopšte došao na svet, a fokusira se na njegovog dedu Seg-Ela (Cameron Cuffe), koji priča o svojoj porodici.

"Priča o mojoj porodici jeste priča o pobedi i žrtvama. Kako smo predvodili revoluciju protiv tiranije i kako je sada na meni sa spasim svoj svet.", govori Seg.

Planet Krypton u opasnosti je od uništenja, ali je još prerano za kraj, koji bi trebao doći tek nakon rođenja Čoveka od čelika i neko dolazi iz budućnosti kako bi to sprečio.

Upozorenje na nadolazeću propast dolazi od Adama Strangea (Shaun Sipos), arheologa sa Zemlje koji se našao na Kryptonu.

"Tamo odakle ja dolazim, tvoj unuk je najveći junak u svemiru.", Strange govori Seg-Elu. U stripovima je Strange iz Perua pomoću Zeta-Beama transportovan na planetu Rann. Koristeći njihovu naprednu tehnologiju štitio je ljude i sarađivao sa Supermanom i Green Lanternom.

Osim što mora osigurati da se njegov unuk rodi, Seg-El takođe mora sačuvati reputaciju svoje porodice nakon što su izopšteni iz Kryptonskog društva. Kako će mu sve to poći za rukom otkrićemo nakon 21. marta, kada serija Krypton počinje s prikazivanjem.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala