Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Johnny English se vraća!
Film Johnny English 3 dobio je službeni datum izlaska - 20. septembar 2018. godine.
12. januar 2018.

Johnny English se vraća!

Film Johnny English 3 dobio je službeni datum izlaska - 20. septembar 2018. godine. Rowan Atkinson repriziraće svoju ulogu glavnog lika, a rediteljsku palicu preuzima David Kerr.

Parodija na Jamesa Bonda počela je 2003. kada su upravo Bondovi scenaristi Neal Purvis i Robert Wade, uz pomoć Williama Daviesa, doneli priču o smotanom agentu MI-7. U filmu su takođe glumili Ben Miller, Natalie Imbruglia i John Malkovich. Rađen sa budžetom od samo 40 miliona, film je zaradio solidnih 160 miliona.

Prvi nastavak stigao je osam godina kasnije kada je 2011. izašao film Johnny English ponovno jaše. Produkcija nastavaka bila je samo 5 miliona skuplja od originala, a zarada je bila identična - 160 miliona dolara. U nastavku su takođe glumili Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya i Richard Schiff.

U filmu Johnny English 3, osim Atkinsona u naslovnoj ulozi, očekujemo i Olgu Kurylenko i Bena Millera. U kakvim će se nevoljama ponovno naći najsmotaniji tajni agent na svetu saznaćemo kroz par meseci, tačnije 20. septembra ove godine.

 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala