Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Konačno je stigao trailer za The Incredibles 2
Prvi pogled na nastavak priče o porodici superjunaka "The Incredibles 2", koji publika čeka već 13 godina.
25. novembar 2017.

Konačno je stigao trailer za "The Incredibles 2"

Prvi pogled na nastavak priče o porodici superjunaka "The Incredibles 2", koji publika čeka već 13 godina, pokazaće jednu vrlo jasnu stvar, a to je kako bebe sa supermoćima mogu biti vrlo opasne.

Zvezda nastavka hita iz 2004. godine je Jack-Jack koji ima moć teleportacije. Na kraju prvog dela Jack-Jack je počeo pokazivati kako ima moći, a sada ih već ozbiljno koristi.

Prvi deo "The Incredibles" osvojio je dva Oscara, a film je uspeo da zaradi čak 633 miliona dolara. Kritičari očekuju kako će i drugi deo naići na odlične reakcije publike širom sveta.

Reditelj Brad Bird izjavio je kako mu je razvoj tehnologije animacija od 2004. godine omogućio veliko unapređenje likova koji u "The Incredibles 2" izgledaju mnogo realističnije i ekspresivnije. Američki animirani film producirala je kuća Pixar Animation Studios, a izdaće ga Walt Disney Pictures. Glasove u filmu likovima će ponoso pozajmiti Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell i Samuel L. Jackson.

Disney je nastavak priče o porodici superjunaka najavio 2015. godine, a kad se to nije desilo, snimanje su odgodili do 2019. godine. Međutim, na radost mnogih, nastavak animirane avanture zvanično stiže u bioskope 15. juna iduće godine.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala