Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story
Penelope Cruz će oduševiti mnoge ulogom Donatelle Versace u novoj krimi seriji
2. novembar 2017.

"The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story"

Atraktivna Španjolka Penelope Cruz oduševiće mnoge fanove ulogom Donatelle Versace u nadolazećoj seriji "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" koja donosi uzbudljivu priču o ubistvu poznatog italijanskog dizajnera Giannija Versacea.

Objavljen je drugi trailer za novu seriju reditelja Ryana Murphyja u kojem je prikazana Giannijeva sestra Donatella kako ljubi pod ispred kuće u Miamiju na kojem je modni mag ubijen 15. jula 1997. godine.

Kao ni prethodni trailer, ni ovaj nije mnogo otkrio o novoj seriji koja na male ekrane stiže početkom 2018. godine. Pored Penelope Cruz, u seriji glume i Edgar Ramirez, Ricky Martin i Darren Criss.

"The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" će prikazati ubistvo Giannija i Donatellinu borbu nakon tragedije, kao i njen put u modni svet.

Podsećamo, Giannija je ubio obožavatelj homoseksualnih sklonosti, ali detaljne okolnosti i pravi motivi likvidacije do današnjeg dana ostali su nerazjašnjeni. Nakon njegovog ubistva, modnu kuću Versace preuzela je njegova sestra Donatella, koja se i danas nalazi na mestu kreativne direktorice.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala