Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Cormoran Strike se vraća i sledeće godine
BBC-jeva serija Strike temeljena na kriminalističkim romanima poznate autorke J.K. Rowling dobiće nastavak
22. septembar 2017.

Cormoran Strike se vraća i sledeće godine

BBC-jeva serija Strike temeljena na kriminalističkim romanima poznate autorke J.K. Rowling, koje je pisala pod pseodunimom Robert Galbraith, dobiće nastavak. Nove epizode trebale bi se prikazati na BBC-ju tokom 2018. godine.

Glumci Tom Burke kao Cormoran Strike i Holliday Grainger kao Robin Ellacott će se vratiti u novim nastavcima pod nazivom Strike - Career of Evil. Adaptacije prva dva Rowlingova romana The Cuckoo's Calling i The Silkworm premijeru su imali 26. avgusta uz solidnu gledanost.

Burke i Grainger su predvodili glumačku ekipu u kojoj su još bili Tara Fitzgerald, Martin Shaw, Amber Anderson i Sian Phillips u Cuckoo's Calling te Monica Dolan, Tim McInnerny i Lia Williams u The Silkwormu.

Burke glumi glavnog lika, ratnog veterana koji je postao privatni detektiv i koji radi iz male kancelarije u ulici Denmark u Londonu. Iako je ranjen i fizički i psihički, Strikeov jedinstveni pogled na stvari i iskustvo koje ima kao bivši vojni detektiv ključni su za razotkrivanje kompleksnih slučajeva.

U novim nastavcima očekuju se slučajevi koji će Cormoranov i Robinin život baciti u haos te će oboje morati da se suoče sa duhovima iz prošlosti.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala