Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Lady Gaga snimila dokumenarac
Američka pevačica Lady Gaga snimila je dokumentarni film o svom životu koji će premijerno biti prikazan na Toronto Film Festivalu
1. septembar 2017.

Lady Gaga snimila dokumenarac

Američka pevačica Lady Gaga snimila je dokumentarni film o svom životu "Gaga: Five Foot Two" koji će premijerno biti prikazan na Toronto Film Festivalu, a zatim od 22. septembra postati dostupan na kanalu Netflix.

Dokumentarac "Gaga: Five Foot Two" pružiće uvid u to šta zapravo znači biti zvezda Lady Gaginog kalibra i kakve to posledice ostavlja na duh i telo.

Lady Gaga je na svom Twitter profilu napisala kako je videla nekoliko kratkih klipova iz dokumentarca, ali je odlučila da ne gleda većinu jer ne može biti objektivna.

"Vi ćete ih pogledati pre mene", poručila je.

Sudeći po nekoliko kratkih klipova koje je objavila na društvenim mrežama, njeni fanovi će u dokumentarcu saznati više o njenom privatnom životu, zdravstvenim i privatnim problemima koji se događaju iza kulisa.

U jednom od klipova Gaga kroz suze objašnjava kako je "sama svake večeri".

"Svi ti ljudi će otići, zar ne? Oni odu, a ja ostajem sama. Nakon dana tokom kojeg me svi dodiruju i žele da pričaju sa mnom završim u totalnoj tišini", ispričala je.

Radnja će pratiti događaje koji će kulminirati Super Bowl nastupom ove godine, vođene režiserskom palicom Chrisa Mourkabela. Osim toga, fanovima će predstaviti proces snimanja njenog poslednjeg albuma "Joanne" kao i njen oporavak nakon raskida veridbe sa Taylorom Kinneyem.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala