Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Film Wolf Warrior 2 zaludeo Kineze
Film 'Wolf Warrior 2' zaludio Kineze - Za samo sedam dana zaradio 238 miliona dolara
6. avgust 2017.

Film "Wolf Warrior 2" zaludeo Kineze

Kinezi su poludeli za filmom "Wolf Warrior 2" koji je napravljen kako bi pojačao patriotizam prema Kini. Film je najavljen rečenicom "Svako ko uvredi Kinu biće ubijen bez obzira na to koliko daleko bio".

Film je pun testosterona i macho muškaraca, pištolja, eksplozija i tenkova. Priča prati vojnika koji ulazi u afričku ratnu zonu i spašava živote državljana Zapada. Sličan je običnom holivudskom akcionom filmu, ali ovaj put u glavnoj ulozi je Kinez koji provodi pravdu i čini svet sigurnim.

Ekspert u borilačkim veštinama Wu Jing je glavna zvezda filma kao i u prvom delu koji je izašao 2014. godine, ali nije ostavio neki utisak. "Wolf Warrior 2" je postao pravi fenomen. U samo sedam dana zaradio je 238 miliona dolara.

Mnogi u Kini pohvalili su film zbog borbenih scena koje ih podsećaju na franšizu "Paklene ulice" i rekli su kako ima holivudski kvalitet.

Film je finansirao privatnik, a u njemu se predstavljaju i najnovija oružja kineske vojske. Premijerno je prikazan na 90. godišnjicu kineske vojske.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala