Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jackie Chan želi osvetu !!!
IRA mu je uništila policiju, policija nije reagovala i sad je vreme za osvetu ...
1. jul 2017.

Jackie Chan želi osvetu !!!

IRA mu je uništila policiju, policija nije reagovala i sad je vreme za osvetu – glasi sažetak novog akcionog filma Jackieja Chana koji stiže krajem godine, a u kojem ćemo ga gledati u nešto drugačijoj ulozi.

The Foreigner je režirao Martin Campbell prema scenariju Davida Marconija, a film se temelji na knjizi Stephena Leathera The Chinaman. Priča prati skromnog vlasnika restorana u kineskoj četvrti u Londonu koji je željan osvete nakon što je njegova kćer ubijena u eksploziji bombe za koju je kriva IRA. U potrazi za odgovornima dolazi do političara Liama Hennessyja (Pierce Brosnan) koji je bio nekad povezan s IRA-om i tu počinju veliki problemi... za Hennessyja, naravno.

„Hteo sam jednu ozbiljniju ulogu s puno emocija. Za ulogu sam se pripremao tako što sam sam sebe pitao kako bi se otac postavio u toj situaciji“, rekao je Chan za USA Today.

Chan je prošle godine u novembru dobio počasnog Oscara (za životno delo) za svoju bogatu karijeru, ali u ovom filmu se nalazi u nešto drugačijoj ulozi. U ostalim ulogama se nalaze Pierce Brosnan, Charlie Murphy, Katie Leung, Rory Fleck Byrne, Simon Kunz i drugi.

The Foreigner u bioskope stiže krajem septembra.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala