Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tamna strana slave
Dokumentarac 'Can I be me' otkriva tamnu stranu slave pop ikone Whitney Houston
18. jun 2017.

Tamna strana slave

Objavljen je novi i veoma emotivan trailer za dokumentarni film "Can I be me" o legendarnoj pevačici Whitney Houston, koji donosi priču o životu ove pop ikone i tamnoj strani njene slave.

Dokumentarac za koji se smatra kako je intimni portret pevačice, najavljen je trailerom koji počinje rečima: "Uvek će biti samo jedna Whitney Houston i sve što možete reći jeste da je ovisnica o drogama. Ma dajte, molim vas".

Zatim se trailer nastavlja prikazivanjem fotografija, nastupa i intervjua legendarne pevačice koja je u karijeri osvojila Grammy sedam puta.

Mnogi njeni prijatelji kažu kako je Whitney uvek govorila: "Mogu li biti ja?" (Can I be me). Nije uživala u slavi koju je dobila svojim nenadmašnim pevanjem, a nikada za sebe nije mislila kako je izvanredna osoba.

"Uspeh vas ne menja, ali slava menja", rekla je Whitney u jednom od intervjua pre nego je pronađena mrtva u hotelskoj sobi na četvrtom spratu hotela na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

U dokumentarcu "Can I be me" režiser Nick Broomfield istražuje koje sile su stvorile, a potom uništile pevačicu za koju se često govorilo kako ima jedan od najboljih glasova u poslednjih 50 godina. Dokumentarac donosi i priču o pevačicinoj biseksualnosti i vezi s Robyn Crawford.

Dokumentarac je premijerno prikazan 16. juna.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala