Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ništa od nastavka Ghostbusters-a
Uspeh prošlogodišnjeg ributa "Ghostbusters" bi mogli opisati starom poslovicom: "Po jutru se dan poznaje".
11. jun 2017.

Ništa od nastavka "Ghostbusters"-a

Uspeh prošlogodišnjeg ributa "Ghostbusters" bi mogli opisati starom poslovicom: "Po jutru se dan poznaje". Ovo će razumeti svi oni koji su pratili njegovu najavu i realizaciju, a za one koji se tek sada upoznaju sa tim reći ćemo da je prvi trejler za ovo ostvarenje proglašen za najomraženiji u istoriji YouTube kanala, a sam film postao jedno od tzv. "box office bomb" ostvarenja, odnosno smatra se veoma neuspešnim.

Stvari nisu najbolje ni u finansijskom smislu, jer je puno novca uloženo u njegov nastanak, a zarada na blagajnama nije bila dovoljno visoka.

Sa takvim činjenicama retko ko bi se usudio da planira dalji razvoj ovog projekta. Zato je razumljivo da Den Ejkrojd, član vodeće glumačke postavke originalnog filma i izvršni producent njegovog ributa, sumnja u mogućnost nastanka nastavka ributa.

Evo šta je rekao tim povodom gostujući u emisiji "Sunday Brunch" (Channel 4): "Devojke su odlične u njemu. Kejt Mekinon, Melisa Mekarti i Kristen Vig – kako su divne, divne glumice – i Lesli Džouns. Bio sam veoma srećan u vezi sa filmom, ali koštao je mnogo. Sony ne voli da gubi novac, oni to ne vole. Film je zaradio dosta novca širom sveta, ali je jednostavno koštao previše, ekonomski nije izvodljivo uraditi još jedan. Dakle, šteta je".

Ako uzmemo u obzir ono o čemu smo pisali proteklog novembra, a što je najavio Ivan Rajtman, režiser i producent prva dva filma u okviru ove filmske franšize, jeste da je više "Ghostbusters" filmova u razvoju. S obzirom da je ta vest bila nakon premijere prošlogodišnjeg ributa, ostaje da se nadamo nekom novom ostvarenju koje će opravdati poverenje publike i ostvariti finansijski uspeh.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala