Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tri ekskluzivne finalne sezone u maju na Pickboxu
Među mnoštvom naslova koji u svako doba dana i noći mogu da se gledaju na striming videoteci Pickbox, ovog meseca se posebno izdvajaju završeci tri serije.
2. maj 2017.

Tri ekskluzivne finalne sezone u maju na Pickboxu

 

Među mnoštvom naslova koji u svako doba dana i noći mogu da se gledaju na striming videoteci Pickbox, ovog meseca se posebno izdvajaju završeci tri serije. Reč je o Milijardama, seriji koja je poznata i pod sloganom „Moćni će pasti“, Škorpionu, akcionoj drami o ekscentričnom genijalcu koji pokušava da spasi svet, i Bulu, drami sa primesama komedije koja je inspirisana karijerom psihijatra Fila Makgroa koji je popularnost stekao na Oprinomšou.

 

Milijarde (Billions)

Finale druge sezone: 8.5.

Glume: Pol Điamati, Dejmijan Luis, Megi Sif, Malin Akerman, Tobi Lenard Mur

Dobitnici Emija i Zlatnog globusa Pol Điamati i Dejmijan Luis otelotvoruju rivale u drami čije sve epizode možete da pogledate odmah. „Šoutajmova“ serija se na sceni pojavila prošle godine, a reakcija je na turbulentni svet finansija koji je uzrokovao jednu od najvećih ekonomskih kriza u istoriji SAD-a. Svet koji je inače sakriven od običnog čoveka koji privređuje radeći običan posao u Milijardama je u potpunosti razgolićen. S jedne strane imamo kralja investicionih fondova (Dejmijan Luis), a s druge strane advokata (Pol Điamati) koji želi da raskrinka kriminal za koji je siguran da leži negde u temeljima ovog sveta. Ako bismo hteli da stvari postavimo drugačije, možemo reći da su Milijarde poligon za iskazivanje moći dva egocentrika koji jedan drugom kopaju rupu, a nijedan nikako da upadne u nju.

Druga sezona Milijardi donosi iznenađenje u obliku tri nova lika, a najzanimljiviji lik je moždaTejlor (Azija KejtDilon), osoba koja se ne definiše ni kao muškarac, ni kao žena, a kod Aksa radi kao finansijski stručnjak/stručnjakinja. Azija Kejt Dilon se jednako izjašnjava i u realnom svetu, a zbog nje će i Emi nagrada biti obzirnija u svojoj zvaničnoj klasifikaciji glumaca i glumica, to jest osoba koje se ne izjašnjavaju ni kao jedno, ni kao drugo.

 

Škorpion (Scorpion)

Finale treće sezone: 16.5.

Glume: Elies Gabel, Ketrin Makfi, Edi Kej Tomas, Džejdin Vong, Ari Stidam

Mladi britanski glumac Elies Gabel je Škorpion – čovek sa najvišim koeficijentom inteligencije na svetu. Njegov lik, Volter O'Brajen, stvoren je prema stvarnom čoveku sa istim imenom, irskom biznismenu koji zaista ima najveći koeficijent inteligencije na svetu, te se NASI pridružio sa samo 13 godina.

S obzirom da je svet kakav poznajemo, naročito sa razvojem informatičke tehnologije, podložan slabostima, ko će ga braniti bolje od čoveka poput Voltera? Volter oko sebe okuplja jednako pametne ljude i oni zajednički nalaze rešenja za gotovo nerešive probleme povezane s tehnologijom. Svaka nova epizoda je pustolovina, a osim što su sve snimljene epizode dostupne odmah za gledanje, finale treće sezone biće za pamćenje.

 

Bul (Bull)

Finale prve sezone: 24.5.

Glume: Majkl Vederli, Fredi Rodrigez, Ženeva Kar, Džejmi Li Kirhner, Anabel Atanasio

Nakon što je stekao svetsku slavu glumeći agenta Tonija Dinoza u seriji Mornarički istražitelji, Majkl Vederli je nakon 13 godina prestao da bude Dinozo i postao dr Džejson Bul. A pošto je lik Bula pomno građen prema ličnosti i profesionalnoj karijeri psihijatra Fila Makgroa koji je slavu stekao deleći ljudima savete u Oprinom šou, serija ima zanimljivo uporište u stvarnosti.

Radnja serije se vrti oko šarmantnog Džejsona Bula koji kombinuje svoje znanje iz psihologije i informatike sa sopstvenom intuicijom da bi na svakom slučaju procenio kako će reagovati porota, advokati, svedoci i optuženi. To mu daje prednost nad svim akterima nekog sudskog slučaja, a svaka epizoda je prava mala životna drama.

 

Trenutno popularno na Pickboxu: Kvantiko, Crna jedra, Ratni zarobljenici, Fosterovi, Novine, Tajne i laži, Žene iz Blečlija, Nešvil, Noćni menadžer…

 

 

O Pickboxu:

Pickbox je striming videoteka koja ti omogućava brzo i jednostavno praćenje serija, filmskih klasika i Diznijevih crtaća. Koliko je lako doći do omiljenih serija govori i činjenica da ti je za Pickbox potreban samo uređaj na kom ćeš ga gledati i internet veza brzine od 2 Mbps. Većina serija dostupna je u kompletnim sezonama, što znači da svakodnevno možeš da uživaš u sve popularnijem maratonskom gledanju serija.

Pickbox možeš da gledaš na Samsung ili LG Smart TV-u, računaru, tabletu ili smartfonu. Naravno, serije na Pickboxu možeš da gledaš u svakom trenutku, bilo kod kuće na kauču ili u hladovini na plaži, a vreme biraš sam. Nema iščekivanja novih epizoda, praćenja TV programa i planiranja. Gledanje serija sa Pickboxom je zabavno, spontano i što je najbolje – serije, filmovi i crtaći su birani tako da u njima može da uživa cela porodica. Sve o novim naslovima potraži na: www.pickbox.rs

 

Gledajte na Pickboxu, u Pickbox Video klubu na mts TV-u i na Pickboxu u sklopu SBB-a

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala