Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Posle 10 godina Kira Najtli ponovo Elizabet Svon
Novi trejler otkriva - među morske pljačkaše vratila se Elizabet Svon, koju glumi Kira Najtli.
21. april 2017.

Posle 10 godina Kira Najtli ponovo Elizabet Svon

Novi trejler za film "Pirati sa Kariba: Salazarova osveta" otkriva lice koje je rado viđeno u popularnom filmskom serijalu – među morske pljačkaše vratila se Elizabet Svon, koju glumi Kira Najtli.

Elizabet Svon je poslednji put igrala u franšizi Pirati sa Kariba pre jedne decenije – 2007. godine, u nastavku "Na kraju sveta".

U petom delu popularnog filmskog serijala, koji nosi naziv "Salazarova osveta", Džoni Dep biće Džek Sperou, Orlando Blum će reprizirati ulogu Vila Tarnera, Džefri Raš će tumačiti ulogu Hektora Barbose, dok će Havijer Bardem oživeti Armanda Salazara.

U pohod na svetske bioskope film kreće 26. maja, a u ovoj avanturi kapetan Džek Sperou boriće se protiv zloglasnog kapetana Salazara, koji je nakon izlaska iz Bermudskog trougla odlučio da pobije sve gusare.

Dosadašnja četiri filma – "Prokletstvo crnog bisera", "Tajna škrinje", "Na kraju sveta" i "Na čudnijim plimama" – zaradila su ukupno 3,7 milijardi dolara, što serijal čini jednim od najuspešnijih u istoriji kinematografije.

 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala