Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Točak: Igre preživljavanja
Nova avanturistička serija Discovery Channel-a “Točak: Igre preživljavanja” producentske kuće Pilgrim Media Group.
14. mart 2017.

Točak: Igre preživljavanja

Od 19. marta očekuje nas nova avanturistička serija Discovery Channel-a “Točak: Igre preživljavanja” producentske kuće Pilgrim Media Group.

U ovoj seriji šest učesnika ima zadatak da preživi na šest teritorija sa izuzetno surovim uslovima širom Južne Amerike.  Sa svakim novim okretanjem točka, svaki takmičar je poslat na novu izolovanu lokaciju, izložen najsmrtonosnijim terenima na svetu kao što su ledene tundre, krševite planine i podmukle prašume. Učesnici serijala ne znaju kada će se ili zašto točak zavrteti, niti da je nihov boravak na svakom mestu određen rotacijom Meseca. Opremljeni samo osnovnim stvarima za preživljavanjei SOS uređajima koje mogu upotrebiti bilo kad kako bi se povukli iz izazova i pozvali u pomoć, oni moraju da brinu za svoje živote tako što će nabavljati hranu i vodu i pronalaziti sebi sklonište.

“Točak: Igre preživljavanja” je ultimativni izazov preživljavanja: preživeti ne na jednom, veću šest smrtonosnih okruženja tokom 60 dana. Učesnici nisu tipični eksperti za preživljavanje, već obični ljudi željni dokazivanja, ali oni ne znaju da je točak zapravo mehanizam koji oslikava lunarni kalendar. Sa svakom Mesečevom fazom, točak će se zavrteti i poslati ih na novu ekozonu.Količina vremena predviđena za svaku lokaciju poznata je samo gledaocima, ostavljajući učesnike u neznanju kada će se točak ponovo zavrteti. Kako ih svaka nova rotacija šalje, bez upozorenja, u novo strašno okruženje, učesnici su u potpunosti u milosti točka.
Da li ćetakmičari biti sposobni da podnesu teške terene?  Pogledajte kako se učesnici suočavaju sa vremenskim neprilikama i šta je sve potrebno da bi se preživeo Točak.
 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala