Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Matthew McConaughey spreman za treću sezonu Pravog detektiva
Prva sezona serije Pravi detektiv u produkciji HBO-a bila je instant hit za ovaj premium kanal.
14. mart 2017.

Matthew McConaughey spreman za treću sezonu "Pravog detektiva"

Prva sezona serije Pravi detektiv u produkciji HBO-a bila je instant hit za ovaj premium kanal, većinom zahvaljujući neverovatnim glavnim glumcima Matthewu McConaugheyju i Woodyju Harrelsonu i režiseru Caryju Fukunagi. Druga sezona nije ni približno tako dobro prihvaćena kao prva ali ipak je pomogla pri popularizaciji antologijskog formata koji koriste serije poput Farga.

Smeštena u predele ruralne Louisiane, prva sezona pratila je detektive Rusta Cohlea (McConaughey) i Martina Harta (Harrelson) tokom istrage jezivog ritualnog ubistva. Polagani ritam serije i jeziva atmosfera napravile su mesta poigravanju sa nekim mračnim idejama, koje su onda lepo složene u priču koju smo gledali kroz osam epizoda.

Naravno, to je značilo da je priča koju su nam doneli Cohle i Hart gotova u trenu kada se sezona završila. Ali, sigurno postoje fanovi koji bi rado videli gde se njihova omiljena dva lika nalaze danas, a čini se kako je i McConaughey jedan od njih.

U nedavnom razgovoru za The Rich Eisen Show McConaughey je otkrio kako bi bio zainteresovan za pojavljivanje u trećoj sezoni Pravog detektiva. Glumac je objasnio kako bi sve zavisilo od toga ima li tvorac serije Nic Pizzolatto dobar materijal ili ne. Trenutno nema nikakvih službenih planova za novu sezonu, ali McConaughey je rekao da je "svakako otvoren za tu opciju".

 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala