Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Televizijska serija X-Men dobila reditelja
Serija o mladim X-Menima stiže na televizijske ekrane, a pre nje imaćemo priliku da vidimo Volverina, u svojoj poslednjoj filmskoj avanturi
4. februar 2017.

Televizijska serija "X-Men" dobila reditelja

Serija o mladim X-Menima stiže na televizijske ekrane, a pre nego što je pogledamo, imaćemo priliku da vidimo najpoznatijeg X-Mena, Volverina, u svojoj poslednjoj filmskoj avanturi.

Filmaš Bryan Singer će režirati pilot epizodu još neimenovane X-Men televizijske serije za Fox, kako se čini.

Singer je navodno odabran za rediteljsku stolicu jer je već režirao četiri filma u ovoj franšizi. Scenario za prvu epizodu će napisati Matt Nix, najpoznatiji po svojem radu na špijunskoj seriji 'Burn Notice'.

Singer i Nix će takođe biti izvršni producenti pilot epizode, a ako sve prođe prema planu, takođe će producirati i ostatak prve sezone koju Fox tek treba da odobri.

Nadolazeća X-Men serija će biti koncipirana kao spinof, a pretežno će se baviti roditeljima poznatih nam mutanata. Oni će postati deo podzemnog pokreta otpora nakon što američka vlada počne sistematski da diskriminiše mutante.

A pre nego što nam serija o mladim X-Menima stigne na televizijske ekrane, imaćemo priliku da vidimo najpoznatijeg X-Mena, Volverina, u svojoj poslednjoj filmskoj avanturi. Naime, u martu nam u bioskope dolazi 'Logan: Wolverine'. Reditelj filma je James Mangold, dok ćemo u ulozi Logana gledati već svima poznatog Hugha Jackmana, a kao osnivač X-Mena, profesor Charles Xavier, nastupa još jednom Patrick Stewart.

 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala