Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Vudi Harelson snima prvi film uživo
Američki glumac Vudi Harelson snimaće u Londonu dugometražni film koji će se istovremeno direktno prenositi u 550 bioskopa
19. januar 2017.

Vudi Harelson snima prvi film "uživo"

 

Američki glumac Vudi Harelson (Woody Harrelson), koji će u narednom filmu iz serijala "Ratovi zvezda" igrati mentora mladog Hana Soloa, snimaće u Londonu dugometražni film "Izgubljen u Londonu UŽIVO" koji će se istovremeno direktno prenositi u 550 bioskopa širom SAD.

Harelson će u petak ujutru biti prvi koji će pokušati ovakav poduhvat koji opisuje kao pokušaj da spoji svoje dve ljubavi, pozorište i film. Uz njega će u filmu nastupiti muzičar Vili Nelson (Willie Nelson) i glumac Oven Vilson (Owen Wilson).

Zasnovan na groznoj noći koju je zaista proveo na ulicama Londona, Harelson će režirati ovaj film, mešavinu drame i komedije, za koji je napisao i scenario.

On je rekao da bi bilo idealno da je imao još tri nedelje za probe pre nego što uživo krene akcija u petak, što će za publiku u američkim bioskopima biti četvrtak uveče.

Američki glumac je ubeđen da će to što će film ići uživo dodati specijalan naboj celom dogadjaju.

"Da li će da pokvari nastup? To je pitanje. Da li će strah biti prevelik i ugroziti nastup? Ne znam", rekao je Vudi Harelson.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala