Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova serija na Pickbox-u od 1.januara
Aktivirajte Pickbox i pogledajte ovu seriju o kojoj će se sigurno pričati i u 2017. godini!
30. decembar 2016.

Nova serija na Pickbox-u od 1.januara

Kada bi Džejms Bond bio serija, bio bi Noćni menadžer

Što dublje ideš, mračnije postaje

 

Ovo nije jedna obična priča o ilegalnoj trgovini oružjem. Ovo takođe nije obična priča o ljubavi. Ovo nije ni obična serija o dobrim i lošim stranama ljudske prirode. "Noćni menadžer" je neobično dobar spoj svega navedenog uz britanskeglumačke snage koje trenutno žare i pale televizijskim i filmskim prostorima.

Nastala prema istoimenom špijunskom romanu pisca Džona le Karea, šestodelna mračna dramska serija "Noćni menadžer" donosi priču o bivšem britanskom vojniku Džonatanu (Tom Hidlston) koji je novu karijeru našao kao noćni menadžer u mirnom, luksuznom hotelu.

"U fokusu ove drame je ilegalna prodaja oružja. To se događalo '90-ih, događa se i danas, stoga ova serija nosi još veću ozbiljnost i zaista ističe ono što je u osnovi većine današnjih sukoba", istakao je Hidlston.

Ubistvom u hotelu, njegov život se ponovo vraća u sve ono od čega je bežao – uskoro mu prilazi agentkinja MI6Andžela Ber(Olivija Kolman), koja želi da ga infiltrira u redove neuhvatljivog kriminalca i dilera oružjem, Ričarda Ropera (Hju Lori), za kog se sumnja da je kriv za hotelsko ubistvo, ali i za mnogo terorističkih akcija u kojima su izgubljeni mnogobrojni životi.


BRITANSKI ŠARM I URAVNOTEŽENE ULOGE
 
Ulogu inteligentnog i šarmantnog negativca Ričarda Ropera je preuzeo Hju Lori,lice koje ne treba posebno predstavljati zahvaljujući svetski uspešnoj seriji "Haus". Novost je svakako Tom Hidlston kojem je ovo jedna od retkih uloga na televizijskim ekranima, a u kojoj se tako dobro snašao, da se izlaskom serije pokrenula glasina da je serija zapravo velika kampanja za Hidlstonov ulazak u svet Džejmsa Bonda. Uz ove dve polarizovane uloge, "Noćnom menadžeru" se pridružila i Olivija Kolman ("Brodčerč"), Tom Holander ("Pirati s Kariba", "Operacija Valkira", "Nemoguća misija 5") i Elizabet Debiki, koja je za ulogu u "Velikom Getsbiju" dobila nagradu za najbolju sporednu glumicu.

Producenti, uključujući Lorija i Hidlstona, posebnu su pažnju posvetili broju muških i ženskih uloga u filmu. Olivija Kolman, koja glumi operativku MI6, u knjizi je zapravo muškarac, ali za potrebe serije njen lik su pretvorili u snažnu, inteligentnu i snalažljivu ženu koja uprkos trudnoći uspeva da vodi ovako veliku operaciju i da drži sve pod svojom kontrolom. Lik koji je pokretač svih emocionalnih pražnjenja je svakako Elizabet Debiki, Roperova predivna, intrigantna i zavodljiva žena, nepravedno zarobljena u svetu kriminala, a sve kako bi finansijski pomogla svojoj porodici.

"Trudili smo seda redefinišemo žensku ulogu u dramama – postoji mnogo glumica koje su sposobne da glume 'Džejms Bond' devojke, ali duboko u srcima svi znamo da su žene kompleksna, divna i slojevita bića i da nije sve u njihovom izgledu, što savršeno dokazuje uloga koju tumači Olivija Kolman", komentarisala je Debikijeva.

ŠTO HJU LORI ŽELI, HJU LORI OSTVARI

"Noćni menadžer" je serija koja je pomogla Hjuu Loriju da dobije zvezdu na Šetalištu slavnih2016. godine, mada je priča iza toga još simpatičnija. Naime, upravo je Lori'90-ih godina uhvatio u ruke roman po kom je napravljen scenario serije, i odmah je počeo dazagovara njegovu ekranizaciju. Jedna od velikih produkcijskih kuća je preduhitrila Lorijevu ideju iotkupila je prava na snimanje filma koji nikad nije snimljen. Godine 2008. prava za ekranizaciju vratila su se u ruke piščevih sinova,koji su uskoro počeli da razvijaju ideju o postavljanju "Noćnog menadžera" na televizijske ekrane. Lori je, srećom, saznao za planove, pa je uskočio u seriju kao glavni i izvršni producent. Ostalo je, kako se kaže, istorija…

"Istina je da sam u početku želeo da glumm Džonatana Pajna, mladog bivšeg vojnika koji spasava svet i koji je dobrica. Ipak, s godinama sam prošao svakakve uloge, tako da mi je uloga glavnog zlikovca, Ričarda Roperta, svakako prirasla srcu",komentarisao je Hju Lori. "Uostalom, sad ne mogu da zamislim nikog drugoga u ulozi Pajna osim Toma Hidlstona, već u prvih pola sata snimanja sam se uverio u njegov nezamenjiv talenat i šarm!"

"Noćni menadžer" je 2016. godine osvojio 37 nominacija, a među njima se ističu i dva osvojena Emija za režiju i muziku. S obzirom na dolazeću sezonu dodele nagrada, nemojte da propustite priliku da budete u toku s trendovima – aktivirajte Pickbox i pogledajte ovu seriju o kojoj će se sigurno pričati i u 2017. godini! Gledajte na Pickboxu, u Pickbox Video klubu na mts TV-u i na Pickboxu u sklopu SBB-a.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2017 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala