Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stiže nastavak filma „Seks i grad“
Popularne dame se vraćaju u novom nastavku filma „Seks i grad“, nastalom iz istoimene TV serije.
24. decembar 2016.

Stiže nastavak filma „Seks i grad“

 

Dobre vesti za obožavaoce Keri, Samante, Mirande i Šarlot – popularne dame se vraćaju u novom nastavku filma „Seks i grad“, nastalom iz istoimene TV serije.

Sara Džesika Parker, Kim Katral, Sintija Nikson i Kristin Dejvis – glumice koje su igrale dobro znane likove iz hit TV serije koja je osvojila srca gledalaca devedesetih godina prošlog veka – potpisale su ugovor o snimanju novog filma.

Scenario je 51-godišnja Parkerova prvobitno odbila jer, kako je naveo izvor blizak filmu, nije bila zadovoljna što se likovi prikazuju u mnogo ozbiljnijem izdanju od uobičajenog. Stoga su napravljene određene izmene i novi nastavak je dobio zeleno svetlo.

Snimanje bi trebalo da počne na leto 2017. godine.

U godinama nakon, naizgled, završetka priče o četiri Njujorčanke, glumice su se zanimale drugim projektima. Sara Džeska Parker trenutno igra glavnu ulogu u novoj HBO-ovoj seriji Divorce, Sintija Nikson je preuzela rolu Nensi Regan u filmu Killing Reagan, Kristin Dejvis je debitovala u pozorišnom komadu Fatal Attraction u Londonu, a Kim Katral poslednje dve godine ima ulogu u kanadskoj seriji Sensitive Skin.

Ali, sve četiri glumice su nagoveštavale povratak likova koji su ih učinili globalnim zvezdama. Kristin Dejvis je nedavno za list Pipl rekla da „se oseća kao da nisu još završili“.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala