Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dolazak od 1. decembra u bioskopima
U domaće bioskope stiže najnovija naučnofantastična drama "Dolazak" reditelja Denisa Vilneva.
14. novembar 2016.

"Dolazak" od 1. decembra u bioskopima

U domaće bioskope najnovija naučnofantastična drama "Dolazak" reditelja Denisa Vilneva stiže 1. decembra, najavio je "Kon film".

Radnja tog trilera fokusirana je na dolazak vanzemaljaca i naš prvi kontakt sa njima, a Vilnev je u drami okupio impresivnu glumačku ekipu koji predvode Ejmi Adams, Džeremi Rener i Forest Vitaker.

Dolazak je baziran na kratkoj priči "Story of Your Life" pisca Teda Čianga i prati doktorku Luiz Banks, najbolju ženu prevodioca na svetu, koju glumi Adams, u njenom pokušaju da dešifruje jezik vanzemaljaca, nakon što dvanaest letelica jajastog oblika sleti na Zemlju.

Razlog njihovog dolaska nije jasan i Adams predvodi malu grupu ljudi koja će pokušati da spreči globalnu katastrofu uzrokovanu masovnim strahom od nepoznatog.

Scenario potpisuje Erik Haizerer, koji stoji iza naslova poput "Strah u ulici Brestova", "Final Destination 5", "Stvar", "Hours, Light's Out".

"Dolazak"“ je koštao oko 50 miliona američkih dolara i postigao je veliki uspeh na dva prestižna filmska festivala, u Veneciji i Torontu.

U bioskope širom zemlje u decembru stižu još dva intrigantna filma sa elementima naučne fantastike.

Od 12. decembra fanovi kultnog serijala "Podzemni svet" biće u prilici da uživaju u petom nastavku u kome igra Kejt Bekinsejl, a od 29. decembra Dženifer Lorens i Kris Prat očekuje bioskopsku publiku u romantičnom naučnofantastičnom filmu "Putnici".

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala