Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Španski hit triler „Toro“ u domaćim bioskopima
Hvaljen i od publike i od kritike, novi španski triler „Toro“ stiže 17. novembra u bioskope širom Srbije.
9. novembar 2016.

Španski hit triler „Toro“ u domaćim bioskopima



Da je reč o ostvarenju od kojeg se očekivalo mnogo još pri prvoj klapi, govori podatak da je za režiju bio zadužen dobitnik prestižne nagrade „Goja“ za naučnofantastičnu dramu Eva, Kike Mailjo.

Perspektivnom mladom reditelju su, preko puta kamere, društvo pravile dve trenutno vodeće glumačke veličine španske kinematografije – ovdašnjoj publici dobro poznati Mario Kasas (iz ostvarenja Tri metra iznad neba, Palme u snegu, Specijalni odred 7) i trostruki dobitnik nagrade „Goja“ Luis Tosar (Pokradi lopova, Osveta i Ninjo).



Scenaristi krimi-drame Toro Rafael Kobos i Fernando Navaro osmislili su priču u duhu crno-belih filmova, začinivši je porodičnim problemima, izdajom i istorijom flamenka.

Toro je bivši robijaš, odlučan da posle petogodišnje zatvorske kazne započne nov, pošten život.

Međutim, da je lakše ponovo nabaciti lisice nego ih skinuti sa ruku, podsetiće ga rođeni brat Lopez, upravo onaj koji ga je ostavio na cedilu kada su zajedno sa starijim bratom „pali“ tokom poslednje pljačke. Toro je završio iza rešetaka, dok je treći brat platio glavom.

Jednog dana Lopez se pojavljuje na njegovom pragu sa molbom da mu pomogne da vrati mafiji novac koji joj duguje. Toro će ga najpre najuriti, rešen da ostane na putu preobraženja, ali, kad mu gangsteri kidnapuju bratanicu Dijanu, Lopezovu maloletnu ćerku, Toro odlučuje da se vrati u svet nasilja, opasnosti i bekstva.

Sledi 48 sati vrtoglave jurnjave, prepune pucnjave i akcije od koje zastaje dah – po prelepim predelima Andaluzije, začinjene španskim gitarama i neodoljivim flamenkom...

Prošlost je došla da naplati stari dug i postaće jasno šta sve čovek može da uradi za rođenog brata, čak i kada nije na dobrom putu.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala