Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Japansko-srpski filmski festival u Kinoteci
Japansko-srpski festival filma koji predstavlja jedinstvenu umetničku razmenu Srbije i Japana, održaće se 5. i 6. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci.
8. novembar 2016.

Japansko-srpski filmski festival u Kinoteci

 Ove godine posetioci festivala u Beogradu i Tokiju imaće priliku da isprate bogat program na temu "Devotion", ali i da se upoznaju sa sličnostima i razlikama u stvaralaštvu obe zemlje, da se međusobno povežu i nauče mnogo jedni od drugih. 

 
Japansko-srpski festival ovog puta ima čast da u Beogradu ugosti japanskog reditelja i producenta Rija Suzukija, koji je i jedan od članova ovogodišnjeg žirija. 
 
Posetioci festivala imaće jedinstvenu priliku da prisustvuju njegovoj tribini na temu "Osvrt na filmsko stvaralaštvo japanske kinematografije kroz paralelu reditelja Akire Kurosave i Jasuđira Ozua", koja će biti održana u nedelju, 6. novembra. 
 
Jedan od partnera trećeg Japansko-srpskog festivala filma - JSFF je Akademija lepih umetnosti i multimedijaciji studenti i profesori učestvuju u programu i organizaciji festivala. 
 
Na ovogodišnjem festivalu predstaviće se veliki broj zanimljivih igranih i dokumentarnih filmova na temu "Devotion", a žiri će filmskim ostvarenjima koja su najbolje odgovorila na temu dodeliti nagradu "Devotion best film award".
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala