Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Blade Runner dobija nastavak u VR tehnologiji
Blade Runner (Istrebljivač) legendarni je SF triler reditelja Ridleya Scotta iz 1982. godine.
18. oktobar 2016.

Blade Runner dobija nastavak u VR tehnologiji

Snimanje nastavka naziva Blade Runner 2049 već je započelo pod rediteljskom palicom Denisa Villeneuvea, a glavnu ulogu ponovno će imati Harrison Ford. Objavljen i datum premijere ovog filma: 6. oktobar 2017. godine.

 
Kako javljaju strani portali, Blade Runner 2049 će, osim filma, sa sobom doneti i ekskluzivne sadržaje u tehnici virtualne stvarnosti, koji će biti dostupni vlasnicima VR uređaja Oculus Rift. Još uvek nije poznato kakva će biti priroda tih sadržaja, i hoće li neke (ili sve?) scene najavljenog filma biti snimljene u VR tehnici.
 
Za implementaciju VR-a u film producentska kuća Alcon Entertainment osnovala je ispostavu Alcon Interactive koja na tome radi zajedno s Facebookovim Oculusom. Sadržaj u virtualnoj stvarnosti biće distribuiran u isto vreme kada novi Blade Runner stigne u bioskope, a producenti se nadaju da će ova jedinstvena kombinacija filma i tehnologije poboljšati doživljaj gledaoca i proširiti granice vizualne umetnosti, filma i dizajna. Publika će tako dobiti priliku da doživi priču Blade Runnera na potpuno nov način, poručili su iz Oculusa.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala