Pogledajte prvi trjler novog filma Zoë Kravitz - "Trepni dvaput"

četvrtak, 25. april 2024.

Ovog augusta u bioskope stiže prava poslastica sa Channingom Tatumom u glavnoj ulozi

Foto: YouTube

Stigao je prvi trejler za film Trepni dvaput (Blink Twice), krimi triler koji je režirala Zoë Kravitz u svom rediteljskom debiju, a glavne uloge su dodeljene Channingu Tatumu i Naomi Ackie.

Pratimo Fridau (Naomi Ackie), mladu konobaricu iz Los Anđelesa koja je bacila oko na tehnološkog preduzetnika Slatera Kinga (Channing Tatum), koji je poziva na svoje privatno ostrvo na odmor iz snova, gde Frida odlazi sa najboljom drugaricom Jess (Alia Shawkat).

Na ostrvu se Frida i Džes nalaze okružene strancima na provodu svojih snova, koji karakteriše zabava, dobra hrana i piće. Odjednom počinju da se dešavaju veoma neobične stvari i Frida će morati da otkrije istinu iza svega ako želi da preživi.

Kravitz je na ovom projektu počela da radi još 2017. godine, kada je njegov radni naziv bio Pussy Island, a četiri godine kasnije je najavila da će to da bude njen rediteljski debi. Ubrzo su Naomi Ackie i Channing Tatum pristali na glavne uloge, a snimanje je počelo 2022. godine u Meksiku. Scenario sa Kravitz potpisuje E.T. Feigenbaum, a u ostalim ulogama su Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Kyle MacLachlan, Christian Slater i Geena Davis.

Trepni dvaput se očekuje u bioskopima 23. avgusta.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >