Najveći film svih vremena vraća se na velika platna ove nedelje!

ponedeljak, 06. februar 2023.

Nakon 25 godina "Titanik" u remasterizovanom 3D formatu

25 godina od nastanka čuvenog ostvarenja snimljenog po motivima istinitog događaja, autori ostvarenja na čelu sa cenjenim rediteljem Džejmsom Kameronom, donose pred svetsku bioskopsku publiku remasterizovanu verziju, u 3D formatu i 4K rezoluciji, izdvajajući kao kuriozitet perfektan zvuk i kristalno jasnu sliku. U domaće bioskope stiže 9. februara.

"Titanik" je osvojio rekordnih 11 Oskara za najbolji film, najbolju režiju, najbolju kinematografiju i najbolju montažu. Nakon prvog izdanja 1997. godine, film je postao vanvremenski hit sa najvećom zaradom svih vremena i trenutno je treći film sa najvećom zaradom na svetu.

Jedan od tri broda britanske kompanije "Vajt star lajn", kao najveći putnički brod ikada izgrađen do te 1912. od koga se očekivala potpuna bezbednost, na svom prvom putovanju od Sautemptona do Njujorka udario je u ledeni breg i potonuo u Severnom Atlantiku, odnevši sa sobom više od 1.500 života.

Priča o potonuću luksuznog prekookeanskog broda promovisanog kao „nepotopivog” obišla je svet u rekordnom roku, a mnogi filmski kritičari se slažu da je Titanik i dalje "najveći film ikad snimljen".

Glumačku ekipu ove neponovljive epske romanse, koja je obeležila odrastanje mnogih generacija, predvode oskarovci Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet. Pridružuju im se i Bili Zejn, Keti Bejts, Frensis Fišer, Bernard Hil, Džonatan Hajd, Deni Nuči, Glorija Stjuart, Dejvid Vorner, Viktor Garber i Bil Pakston.

"Titanik" počinje da se prikazuje u našim bioskopima uoči Dana zaljubljenih, 9. februara, i sasvim smo sigurni da će interesovanje mlađih generacija biti jednako veliko koliko i svih prethodnih generacija koje danas sa jednakim entuzijazmom uživaju u bezvremenskoj ljubavnoj priči!

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >