Nikolas Kejdž odbio "Ratove zvezda": Ja sam fan "Zvezdanih staza"!

četvrtak, 12. januar 2023.

Nikolas Kejdž nije zainteresovan da se pridruži franšizi "Ratovi zvezda", bilo da je u pitanju film ili serija


Kejdžov kolega iz filma Nepodnošljiva težina ogromnog talenta Pedro Paskal jednom je rekao da želi da angažuje Kejdža u seriji. Na pitanje o tome od strane Yahoo Entertainmenta, Kejdž je odbacio ideju da se pridruži bilo kom obliku vlasništva "Ratova zvezda" zbog svoje lojalnosti "Zvezdanim stazama".

"Nisam baš tužan", rekao je Kejdž, napominjući da je odrastao gledajući Vilijama Šetnera kao kapetana Kirka i idolizirajući originalnu seriju "Zvezdane staze". "Ja sam Trekkie, čoveče. Ja sam član porodice Zvezdanih staza."

"Mislio sam da je Kris Pajn sjajan u filmovima", nastavio je Kejdž. "Mislim da su filmovi izvanredni. Volim političke i sociološke poruke. Ono što za mene zaista čini naučnu fantastiku, i zašto je to tako važan žanr, jeste to što zapravo može da kažete šta god želite, kako god želite. Stavite ga na drugu planetu, stavite u neko drugo vreme ili u budućnost, i zaista možete izraziti svoje misli poput Orvela ili bilo koga u formatu naučne fantastike."

Ostaje da se vidi da li će Kejdž uspeti da stigne do Enterprisea. Iako to nije nužno franšiza, Kejdž će dati sopstveni pečatu filmu Drakula kada bude glumio legendarnog vampira u Univerzalovoj predstojećoj akcionoj komediji Renfild, koja stiže u bioskope sredinom aprila.

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >