HBO ima novi hit!

četvrtak, 19. januar 2023.

Premijeru serije "The Last of Us" pratilo je preko 4 miliona gledalaca


Sada je i zvanično: HBO-ova serija "The Last of Us" je imala visoku gledanost na zvaničnom kanalu i njegovom strimovanju.

Serija, zasnovana na istoimenoj hit franšizi video igrica, imala je gledanost od 4,7 miliona na svim platformama u nedelju uveče po američkom vremenu, prema HBO-u i agenciji za istraživanje tržišta Nilsen. Ovaj broj je najbliži rekorderu Zmajeva kuća, čija je premijera u ovoj deceniji privukla skoro 10 miliona gledalaca na HBO-u. Osim te serije, jedina koja je imala bolji početak bila je serija Carstvo proroka (4,81 milion) 2010. godine, pre nego što je HBO imao ozbiljne opcije za striming.

"Oduševljeni smo što i fanovi serije i igre ovu kultnu priču doživljavaju na nov način i želimo da im se još jednom zahvalimo što su nam pomogli da serijal bude pravi uspeh. Čestitamo Kregu, Nilu i fenomenalnoj glumačkoj ekipi koja je neumorno radila da oživi ovu seriju. Radujemo se što će fanovi širom sveta uživati u ostatku sezone", rekao je predsednik i izvršni direktor HBO i HBO Max Kejsi Blojs.

Serija "The Last of Us" smeštena je u postapokaliptičnu budućnost u kojoj je pandemija gljivica ubila većinu čovečanstva, a većinu ostalih pretvorila u čudovišta. Glavne uloge tumače Pedro Paskal i Bela Remzi, koji su oduševili gledaoce već u prvoj epizodi. Kreatori istoimene video igre Nil Drakman i Kreg Mazin su takođe i autori serije.

Serija "The Last of Us" kod nas se emitira paralelno s američkom, ponedjeljkom u 3 ujutro, te kasnije u udarnom terminu u 20 sati. 

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >