Debakl

četvrtak, 13. april 2017.

Za premijeru filma 'Man Down' u Velikoj Britaniji prodata samo jedna karta

 Poslednji film režisera Dita Montiela "Man Down" je tokom prvog vikenda prikazivanja u Velikoj Britaniji zaradio samo sedam funti. Svetski mediji prenose da je film prikazan u samo jednom bioskopu u britanskom gradu Burnleyju.

 
Prema najnovijim podacima analitičara comScorea, tokom prvog vikenda prikazivanja u Velikoj Britaniji prodata je samo jedna karta, što je najgori rezultat u istoriji bioskopskih premijera.
 
Kritičari su uglavnom imali negativne kritike za film "Man Down", a na stranici posvećenoj recenzijama, informacijama i vestima o filmu Rotten Tomatoes dobio je rejting od samo 15 posto, dok je na Imdb-u dobio ocenu 5,9.
 
Film je premijerno prikazan 2015. godine na filmskom festivalu u Veneciji, a izdat je u SAD-u u decembru prošle godine gde je, bez obzira na loše rezultate i kritike, zaradio 454.000 dolara.
 
"Man Down" je kombinacija drame i trilera, a prati život američkog marinca Gabriela Drummera koji kreće u potragu za svojim sinom Jonathanom i suprugom Natalie, dok mu u poduhvatu pomažu njegovi prijetelji.
 
Drummer, koga tumači odlični Shia LaBeouf, pati od posttraumatskog stresnog poremećaja, što celom filmu daje specifičnu težinu. Radnja se odvija u postratnoj atmosferi na tlu SAD-a.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Povezane vesti
Ostale vesti

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >