Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kolumbov krug
Povučena devojka postaje deo smrtonosne igre
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena7/10

Kolumbov krug

Columbus Circle

, 2012., SAD, 82 min.
Kolumbov krugKolumbov krugKolumbov krugKolumbov krug
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Naslednica koja se zatvorila u svoj stan gotovo dve decenije prisiljena je suočiti se sa svojim strahovima kada jednog od njenih suseda ubiju, a detektivi započnu istragu.

Abigejl Klejton (Selma Bler) živi sama. Veoma sama. Zapravo, atraktivna naslednica nije napustila svoj stan na Menhetnu gotovo dve decenije. Slavna ćerka bogatog industrijalca, Abigejl se povukla od očiju javnosti i nametljive porodice na svoj 18. rođendan, dan kada je nasledila golemo bogatstvo. Tokom godina izolacije koju  je sama sebi nametnula, Abigejl je bila u kontaktu sa samo dvoje ljudi – pazikućom svoje zgrade Klandermanom (Kevin Polak) sa kojim komunicira preko poruka – i sa dr. Rejmondom Fontenom (Bo Bridžis), dugogodišnjim porodičnim prijateljem i njenom jedinom osobom od poverenja.

Kada smrt postarijeg suseda potakne njujorškog detektiva za ubistva Franka Đardela (Đovani Ribisi) da pokrene istragu, uznemirena Abigejl ga zatekne na svojim vratima, spremnog da je ispituje. Pokušavši kupiti sada prazan pokojničin stan kako bi obezbedila svoju privatnost, Abigejl još više uznemiri što njena ponuda nije prihvaćena, a u stan se useljavaju novi stanari Lilian (Ejmi Smart) i Čarli (Džejson Li).

Abigejl nervozno nadgleda svoje nove susede kroz špijunku svojih ulaznih vrata, ali njen pomno uređeni svet počinje se raspadati kada napokon upozna Lilian i Čarlija licem u lice, a njenom se izoliranom životu zapreti na neočekivan i zastrašujući način.


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala