Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Budimo prijatelji
Novogodišnji program
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Budimo prijatelji

Novogodišnji program: Budimo prijatelji

, 0., Srbija, 0 min.
Budimo prijateljiBudimo prijateljiBudimo prijateljiBudimo prijateljiBudimo prijatelji
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
I ove godine Radio-televizija Srbije pripremila je Novogodišnji program koji će trajati šest sati u kojem učestvuje više od 500 ljudi. Pozvali smo prijatelje da zajedno sa nama dočekaju Novu godinu.

Gledaoce će zabavljati veliki broj poznatih ličnosti iz sveta muzike, glumci ali i brojni voditelji i novinari RTS-a.

Redakcije Beogradskog, Sportskog, Informativnog, Zabavnog i Satelitskog programa odlučile su da pozovu svoje prijatelje pa će se tako na sceni zajedno sa njima naći i Danka Novović, Ljiljana Marković, Kamenko Katić kao i sportisti, vojnici, rudari, poštari, vatrogasci, komunalci, odžačari, policajci.

U novogodišnjoj noći čućemo hor i Simfonijski orkestar RTS-a pod upravom Bojana Suđića, Big bend uz dirigenta Ivana Ilića, kao i "Kolibri", Dečji hor, Nacionalni ansambl "Kolo" i Hor Ruskog doma.

U goste nam dolaze glumci naših TV serija "Komšije", "Bićemo prvaci sveta", "Ubice mog oca", "Vojna akademija", Sumnjiva lica" i "Selo gori, a baba se češlja" kao i Državni posao i Jova Radovanović, Suzana Mančić i Minja Subota. Biće tu i brojni pevači zabavne i narodne muzike, a među glavnim zvezdama biće Goran Bregović sa Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom, Lepa Brena, Halid Bešlić, Šaban Šaulić, Miroslav Ilić, Saša Matić, Marinko Rokvić, Miligram, Tijana Dapčević, Sergej Ćetković, Frajle, Dženan Lončarević, Leksington i Tropiko bend, Goca Tržan...

Nastupiće još i Bajaga, Dragana Del Monako, Dejan Maksimović, stihove Ljubivoja Ršumovića govoriće Ivan Bosiljčić, a čestitke će gledaocima uputiti Radoš Bajić i Matija Bećković.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala