Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Autoportret
Izložba autoportreta ključnih ljudi srpske kulture i umetnosti
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Autoportret

Autoportret

, 2016., Srbija, 0 min.
AutoportretAutoportretAutoportretAutoportretAutoportretAutoportretAutoportretAutoportretAutoportret
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Posmatrajte svet očima onih koji stvaraju, menjaju i provociraju! Najznačajnije ličnosti domaće kulture i umetnosti govoriće o do sada nepoznatim delovima svojih biografija i pružiti mogućnost da ih gledaoci upoznaju na drugačiji, nešto intimniji način.

 Emisija „Autoportret“ jedinstvena je i po tome je što su autoportretisti istovremeno i gosti i domaćini ove TV forme: postavljaju pitanja ali i daju odgovore u vezi sa njihovom karijerom, odlukama, izborima i uzorima...

 
Gost- domaćin svake epizode „Autoportreta“ poveriće gledaocima i gde se nalazi njegovo tajno mesto, ukazati na druge stvaraoce čiji rad ceni a predstaviće i gosta svog televizijskog autoportreta, sa kojim će problematizovati neka od najznačajnijih pitanja.
 
Urednici i dramaturzi ovog TV projekta RTS- a bili su pred kreativnim i zahtevnim izazovima, takođe: pripremali su autoportretiste za javni nastup (i dijalog sa publikom) u sali Fakulteta dramskih umetnosti, pronalazili najzanimljivije detalje iz radnih biografija i života aktera svake epizode- emisije, pretvarali ih u priče od kojih su nastajale atraktivne, raznolike rubrike - sastavni delovi jedinstvenog mozaika emisije. Novinarke Snežana Stamenković Jojić i Tijana Paunković, urednički potpisuju „Autorortret“.
 
U emisiji „Autorportret“ gosti- domaćini biće: Miki Manojlović, Mirjana Karanović, Sergej Trifunović, Svetlana Ceca Bojković, Branislav Mitrović, Milan Vlajčić, Matija Bećković, Nada Popović Perišić, Zoran Erić, Bojan Suđić, Miodrag Tabački i mnogi drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala