Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novogodišnji program
Očekujte neočekivano!
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Novogodišnji program

Novogodišnji program RTS

, 2015., Srbija, 0 min.
Novogodišnji programNovogodišnji programNovogodišnji programNovogodišnji programNovogodišnji programNovogodišnji programNovogodišnji program
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Radio-televizija Srbije pripremila je gledaocima bogat novogodišnji program. Na jednom mestu naći će se Simfonijski orkestar, Big bend, Narodni ansambl, Veliki narodni orkestar, Veliki i Dečiji hor i Kolibri.

 Više od 60 TV lica i voditelja RTS-a, više od sto izvođača zabavne i narodne muzike, operski solisti, pedeset glumaca iz popularnih serija... Gotovo 1000 učesnika u ovoj noći. Zabavnjaci će pevati narodnjake, džezeri svirati staru narodnu muziku, TV lica pokazati da su vešti u raznim žanrovima.

Doček Nove 2016. godine na programima RTS-a imaće veseo, zabavan ali i takmičarski ton. Sve je zamišljeno kao velika žurka i nadmetanje 7 timova koji predstavljaju 7 regiona, da se napravi što bolji provod.

Uvod u novogodišnje slavlje biće nova bajka za decu "Pismo za Deda Mraza", a posle "Dnevnika" na programu je novogodišnje izdanje serije "Komšije". Slavlje počinje u 21 čas.

Petnaest minuta posle ponoći emisija Ups! sa Sergejem Trifunovićem probaće da prethodnu godinu, sve ono što se dešavalo ne samo u politici, nego i u kulturi, sportu, medijima, u svetu i oko nas rasvetli kroz humor, kroz medij koji stvari čini vidljivijim i jasnijim. U emisiji sa skečevima, po uzoru na Monti Pajton ili Satudray Night Live, učestvuju i Hristina Popović, Marko Janketić, Bane Trifunović, Srdjan Miletić, Petar Strugar, Viktor Savić, Jelena Graovac i Tamara Krčunović. Scenario i režiju potpisuje Srđan Ćešić.

Na Drugom programu, 31. decembra biće emitovan maraton vestern filmova, a program kulture RTS 3, Novu godinu dočekuje na svoj način, uz prigodan izbor umetničke muzike i izuzetne baletske predstave.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala