Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Maksutova nova lokalna kuhinja
Maksut pruža moderan pogled na tradicionalne turske recepte i ukuse .
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Maksutova nova lokalna kuhinja

Maksut's Neo-local Kitchen

, 2014., , 0 min.
Maksutova nova lokalna kuhinjaMaksutova nova lokalna kuhinjaMaksutova nova lokalna kuhinja
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Maksut Aškar u programu kombinuje svoj dizajnerski talenat sa karakteristikama turske kuhinje, uz puno iznenađenja i otkrivanje neočekivanih kombinacija. Dvadeset godina svog profesionalnog života Maksut je u stalnoj potrazi za inovacijama i fokusiran je na to da pruži moderan pogled na tradicionalne turske recepte i ukuse .

 Ljubav prema turizmu i ugostiteljstvu se kod Maksuta javila u devetoj godini kada je čvrsto odlučio da prođe stručnu obuku iz kulinarstva i postane menadžer restorana. Kada je diplomirao vodio je restoran Nuper, a zatim Hillside City Club, prvi sopstveni restoran. Maksut svoju ljubav i strast prema poslu pokušava da izrazi kroz različite projekte. Veoma je zainteresovan za dizajn i prezentaciju hrane i bio je uključen u grupne i samostalne izložbe. Tvrdi da hrana mora da se oseti svim čulima. Ova ideja bolje od bilo čega drugog opisuje njegov rad. Radio je kao konsultant za mnoge velike brendove. 

 
Maksutsvoja iskustva i strast rado deli s drugima, tako da je postao stalni saradnik na Bosforskom univerzitetu, a potom i na Oziegin univerzitetu pri katedri za turistički i hotelijerski menadžment. Tamo inspiriše mlade da slede svoje snove i deli svoja iskustva s generacijama koje dolaze.
 
Kanal 24Kitchen je krajem septembra 2013. predstavio Maksuta svetu kao predstavnika moderne turske kuhinje u seriji Umetnost ukusa. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2023 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala