Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Paklena kuhinja
On je zahtevan i oštar u kritikama, ali samo s jednim ciljem...
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Paklena kuhinja

Paklena kuhinja Prva

, 0., , 0 min.
Paklena kuhinjaPaklena kuhinja
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Mnogo je u Srbiji kafana i restorana koji su zapamtili ime "paklenog" kuvara Saše Mišića. Od vrhunskih i poznatih restorana, do ugostiteljskih objekata na koje je odavno trebalo staviti katanac.

 Sašine kritike mnoge su dovele do suza, vlasnike i menadžere do ozbiljnih svađa, a konobare i kuvare do sumnje i straha da li će pružiti uslugu kakvu Mišić očekuje. Nespremnost, strah od neznanja i sveprisutna sujeta među ugostiteljima, i dalje su pečat (loše) slike kafana u Srbiji. Ipak, u "Paklenoj kuhinji" ima mesta i za Sašine pohvale, suze radosnice i pozitivnu energiju. On je zahtevan i oštar u kritikama, ali samo s jednim ciljem: da svaki restoran bude zaista savršen.

"Srpske kafane i restorani imaju poseban šarm i spoj Orijenta i Okcidenta, osoblje je veoma sposobno, jer se često snalazi pomoću štapa i kanapa. Ali to gost vidi i ceni. Njemu je najvažnije da kod domaćina oseti ljubav prema poslu, da s puno emocije vodi tu kafanu. To je jedini razlog zašto gosti žele i vole kafanicu na ćošku. Srbi su gostoprimljiv narod i to je jedna od naših drevnih vrlina koja se sačuvala i zadržala do dan-danas." odgovorio je sada vec poznati voditelj i kuvar Saša Mišić na novinarsko pitanje šta misli o kafanama u Srbiji.
 
Paklena kuhinja je jedna od najgledanijih emisija te vrste na ovim prostorima. Velika popularnost i gledanost ovog jedinstvenog serijala, u najvecoj meri je zasluga ovog harizmaticnog profesionalca, koji je svojim znanjem ali i temperamentom osvojio srca gledalaca.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala