Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bulevar
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Bulevar

Bulevar

, 0., , 0 min.
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Emisija ''BULEVAR'', projekat nezavisne TV produkcije & marketing agencije ''STUDIO BULEVAR'', nastala 2003. godine, jedna je od najgledanijih i najekskluzivnijih televizijskih formi, koja se emituje na 38 TV stanica a u Srbiji i regionu kao i preko satelita.

 Tehnički i vizuelno veoma kvalitetna, prihvacena od strane najsireg auditorijuma, emisija je koncipirana kao portret iz drugacijeg ugla najpopularnijih i najatraktivnijih ličnosti iz različitih oblasti kulturnog i javnog života naše zemlje i okruzenja, obradjujuci estradu, novinarstvo, glumu i druge segmente zivota na sebi svojstven nacin. Prateci savremene vidove realizacije zabavnih programa, emisija ''BULEVAR' s vremena na vreme prerasta okvire domaceg trzista, baveci se putopisnim reportažama koje se realizuju na najpopularnijim turističkim destinacijama Evrope.

 
Referentna lista javnih licnosti koje su prosle kroz emisiju ''BULEVAR' je zavidna. Tokom prethodnih godina, realizovani su ekskluzivni intervjui sa vrhunskim zvezdama domaće i inostrane muzičke scene kao sto su Sergej Ćetkovic, Nina Badrić, Severina, Hari Varesanovic, Aleksandra Radović, Željko Joksimović, Dino Merlin, Petar Grašo, Van Gogh, Aleksandra Kovač, Željko Samardžić, Bijelo Dugme, Anna Vissi, Kemal Monteno, Vlado Georgiev, Kaliopi, Emina Jahović, Boris Novković, Jelena Tomašević, Zdravko Čolić, Leontina, Ana Stanić,Neverne bebe, Tony Cetinski. Iz sveta medija i glume, ''BULEVAR' je ugostio: Vesnu Dedić, Sanju Marinković, Oliveru Kovačević, Jovana Memedovića, Natasu Miljković, Tanju Peternek, Natašu Jeremić, Natašu Ninković, Slobodu Mićalović, Ivana Bosiljčića, Nebojšu Glogovca,Svetlanu Bojković,Seku Sablić, Mirjanu Karanović, Vojina Ćetkovića, Danicu Maksimović i mnoge druge, a neki od pomenutih su po prvi put u svojoj karijeri pristali da na ovakav nacin prezentuju svoj rad. ''BULEVAR' je realizovao i brojne ekskluzivne reportaže sa prestižnih festivala (Evrovizija, Sunčane Skale, Budvanski i Radijski festival, Beovizija), kao i koncerata, promocija, muzičkih manifestacija i značajnih dešavanja u svetu muzike, filma i zabave uopšte. Gledaoci emisije su bili u prilici da kroz turističke reportaže upoznaju Veneciju, Firencu, Veronu, Budimpeštu, Atinu, Krf, Tunis, Pariz i mnoge druge atraktivne destinacije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala