Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ples sa zvezdama
Najgledaniji i najpopularniji plesni šou predstavlja se i gledateljima u Srbiji
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Ples sa zvezdama

Ples sa zvezdama Prva Srpska

, 2014., Srbija, 120 min.
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Bogata scenografija, vrhunska produkcija, sjajni kostimi i muzika koja se aranžira specijalno za ovo takmičenje samo su deo sjajnog šou programa koji je pred nama.

 Podijum za ples spreman je za naše zvezde!  Najgledaniji i najpopularniji plesni šou predstavlja se i gledateljima u Srbiji. 

„Ples sa zvezdama“ je takmičenje plesnih parova u standardnim i latino plesovima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života, i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove - ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer.
Bogata scenografija, vrhunska produkcija, sjajni kostimi i muzika koja se aranžira specijalno za ovo takmičenje samo su deo sjajnog šou programa koji je pred nama. Za pravu zabavu potrudiće se najbolji takmičari koje će biti izabrani na kastingu. Njih će ocenjivati profesionalni žiri, a i publika će imati svoj sud i podjednako važnu ulogu u izboru najboljeg para.   
Kako u ovo takmičenje mogu da uđu samo vrsni plesači, s jedne strane, i javne ličnosti koje bar malo imaju talenta za igru, kasting je ozbiljno pripremljen, a  šansu da stanu pred gledaoce Prve TV imaće samo najbolji. Pripreme su uveliko u toku, a uskoro ćemo saznati koje su to VIP ličnosti spremne da se upuste u ovaj izazov, profesionalno zaigraju i svoj talenat pokažu milionskom auditorijumu. 
 
Takmičenje u standardnim i latino plesovima koje se na malim ekranima održava u mnogim  zemljama sveta dolazi iz BBC produkcije pod nazivom „Strictly come dancing“  a najveću popularnost izvan Velike Britanije je stekao u Americi  pod nazivom „Dancing with the stars“ na kanalu ABC. Šou se emituje na najvećim nacionalnim televizijama širom sveta i karakterišu ga visoki produkcijski standardi.
 
Voditelji šoua biće baletski igrač Aleksa Jelić, koji je bio jedan od favorita u muzičkom spektaklu  "Tvoje lice zvuči poznato" i voditeljka emisije "Žene" Irina Radović. 
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala