Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ples sa zvijezdama
Jedanaest parova natječu za titulu najboljeg plesača u novoj sezoni popularnog showa
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Ples sa zvijezdama

Ples sa zvijezdama Nova TV

, 2019., Hrvatska, 0 min.
Ples sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdamaPles sa zvijezdama
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. U plesnim izazovima okušat će se 11 plesnih parova koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl u showu koji će prikovati cijele obitelji ispred tv ekrana.
U plesne cipele ući će fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, a s veseljem u ovaj izazov ulazi i kazališna, filmska i televizijska glumica Ecija Ojdanić. Još jednu glumicu vidjet ćemo na plesnom podiju, a to je Ana Vučak Veljača, kao i poznatog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca Slavka Sobina. Na bini ''Plesa sa zvijezdama vidjet ćemo i poznatog pjevača Damira Kedžu, kao i poznatog stand up komičara Ivana Šarića. Uz svog plesnog partnera svoje plesno umijeće će pokazati i Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, a u showu ćemo pratiti i Josipu Pavičić Berardini, Sonju Kovač i novinara Davora Garića. Svim zvijezdama dodijeljeni su plesni partneri, redom profesionalni plesači koji u svojim karijerama imaju brojna postignuća i veliko iskustvo koje će zasigurno puno pridonijeti tijekom priprema za sve točke koje ih očekuju. Kako bi plesne točke bile što atraktivnije pobrinut će se umjetnički direktor showa Igor Barberić, te koreografkinja Ana Herceg. Standardni plesovi, foxtrot, tango, quickstep, latino plesovi, ali i neki novi, do sada neviđeni plesni stilovi očekuju nas u ovom velikom plesnom spektaklu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala