Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Monumentalan izazov
Šest nacionalnih simbola obnovljeno je kako bi vratili stari sjaj
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Monumentalan izazov

Monumental Challenge

, 2011., SAD, 0 min.
Monumentalan izazovMonumentalan izazovMonumentalan izazovMonumentalan izazovMonumentalan izazov
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Pogledajte šta je sve potrebno da bi Big Ben, Eiffelov Toranj, Saintago de Compostel, šangajski Bund i most u Sydneyskoj luci zasjali novim sjajem.

Fascinantna BBC-jeva dokumentarna serija koja otkriva kako će šest najvećih znamenitosti sveta uređenjem steći nekadašnji sjaj i upoznaje nas s vojskom ljudi koji će to omogućiti, trkajući se s vremenom.

Big Ben, most u luci  Sydney, Eiffelov toranj, šangajski Bund, Taj Mahal... svetske znamenitosti te vrste zasenjuju naše gradove i krajolike i služe kao neslužbeni nacionalni simboli. I premda ih možemo voleti ili mrzeti, diviti im se ili ih kritikovati, ne možemo poreći da je reč o potvrdi uloge koju veliki spomenici i znamenitosti igraju u mašti svetskih putnika.
Iako se posetiocima koji se u njihovoj blizini tiskaju iz godine u godinu možda čine mirnim i spokojnim, mnoge velike znamenitosti poprište su neprekidne borbe, nastojanja da se dovedu u vrhunsku formu, da sve bude tip-top, ili da se ispune rokovi koji su se opasno približili.

Autori ove serije izdejstvovali su posebne dozvole za pristup svetski poznatim znamenitostima, uz još četiri atrakcije, pa su pratili rad u posebno oformljenim ekipama koje se bave svime, od hitnih popravki, preko vizionarskih proširenja, do organizovanja događaja povezanih s uglednim i slavnim osobama.
Uz fantastične snimke u visokoj rezoluciji, upečatljive kompjuterske animacije, napete istorijske priče, i mnoštvo živopisnih likova, serija  "Monumental Challenge" nudi nov pogled u zakulisni život najpoznatijih znamenitosti sveta, otkrivajući tajne o kojima inače možemo jedino nagađati.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala