Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Momački vikend
Četri najzabavnija šefa kuhinja na svetu kreću na putovanja protkana zabavom i hranom
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Momački vikend

BOYS WEEKEND

, 0., , 0 min.
Momački vikendMomački vikendMomački vikendMomački vikend
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
"Momački vikend" udružuje četiri najzabavnija šefa kuhinja na svetu na vikend pun veselja, hrane, pustolovina i dobre zabave. Svaka epizoda, a prikazaćemo ih 13, ove australijske serije prepuna je strasti: strasti za životom, strasti za smehom i strasti za hranom. Da radite 60 sati nedeljno u vreloj i stresnoj kuhinji, i vi biste se povremeno hteli malo raspojasati! "Momački vikend" je spoj popularnog žanra lifestyle emisija o hrani i putovanju i serije kojoj su okosnica likovi prepuni energije i zabave.

Upoznajte...
Garyja Mehigana (Velika Britanija) - Gary je kuvao svuda po svetu i nema mnogo toga što on ne zna o hrani. Brz je na jeziku i meša koktele.
Adriana Richardsona (Australija) - tipičan Australijanac, ima britak smisao za humor, nezdravu ljubav prema mesu i vragolast smisao za zabavu.
Miguela Maestrea (Španija) - mladi pustolov koji u kuhinju donosi dosta stila i dara. Miguel nosi srce na dlanu, a kosu poput rock-zvezde.
Manua Fieldela (Francuska) - glasan, nepristojan i zakon! Možda jeste klaun u srcu, ali je takođe jedan od najboljih francuskih kuvara na planeti!

Oni su majstori kuhinje, hrana i piće teku obilato, a uz to su tu i neprekidna hvalisanja, izazovi i lovačke priče.Serija je autentično iskustvo hrane i putovanja. U svakoj epizodi momci putuju na jedinstvenu lokaciju s ciljem opuštanja i zabavljanja, i to: kampuju pod zvezdama; žive na visokoj nozi u luksuznoj španskoj vili; zakuvaju buru na brodu; roštiljaju u snežnim Alpima; opuštaju se u bungalovu na plaži; čuvaju stoku na izolovanoj farmi u australijskom zaleđu; motorima putuju severom Australije; unajme jahtu na Velikom koralnom grebenu.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala