Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Poznati kosmos
Pridružite se stručnjacima dok rešavaju najveće misterije kosmosa
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Poznati kosmos

Known Universe

, 2006., , 0 min.
Poznati kosmosPoznati kosmosPoznati kosmosPoznati kosmosPoznati kosmos
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Da li ste se nekad pitali šta bi se dogodilo ako bi vas uvukla crna rupa? Ili, da li crvotočine čine putovanje kroz vreme mogućim? I da li bi život na Zemlji mogao da preživi ogromni udar meteora poput onog koji je istrebio dinosauruse?

 Sad sve ovo možete saznati u ovoj zanosnoj seriji. Pridružite se stručnjacima dok rešavaju najveće misterije kosmosa, koristeći najnovije naučne teorije, dramatične sekvence i svakodnevne primere neverovatnih sila.

EKSTREMNI KOSMOS: EKSPLOZIJA KOSMOSA
Možda i jeste lep, ali pošto je nastao Velikim praskom, naš kosmos je neverovatno opasno mesto. Vidite razornu moć supernove i otkrijte kako bi eksplozija gama zrakova mogla da raspori Zemljinu atmosferu!
EKSTREMNI KOSMOS: PREMERAVANJE KOSMOSA
Uprkos onome što bi vam neki rekli, u kosmosu veličina je od značaja. Od nemoguće velikog do nezamislivo malog, otkrijte kako veličine oblikuju naš kosmos.
EKSTREMNI KOSMOS: JURNJAVA KOSMOSOM
Zaboravite za Useina Bolta, sposobna da prozuji između Njujorka i Los Anđelesa 75 puta u jednoj sekundi, svetlost je najbrža stvar u vasioni. S obzirom da su naši trenutni svemirski brodovi zaglavljeni u traci za spora vozila, otkrijte da li će čovek moći da sabere dovoljno brzine da bi izašao u prostor i istraživao.
EKSTREMNI KOSMOS: IMA LI NEKOGA TAMO?
Istraživanje naše planete za tragovima vanzemaljskog života, otkrijte kako naučnici traže vanzemaljce i šta bi se moglo dogoditi ako ikad stupimo u kontakt.
EKSTREMNI KOSMOS: NA PUTU KA SUDARU
Upoznajte naučnike koji rade na našoj odbrani protiv kataklizmičnog sudara, pre nego što istražimo sudare kolosalnih razmera u dubokom svemiru.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala